بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس بیانیه ای را با موضوع روز جهانی قدس صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این بیانیه آمده است :

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جهانی قدس روز فریاد رهایی فلسطین از چنگال صهیونیست‌های غارتگر، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.

امت اسلامی ثمره دلنشین انقلاب اسلامی ایران را در تمام عرصه‌های جهانی با تمام وجود احساس می‌کنند و باعث غرور و سرفرازی ماست که میراث‌دار انقلابی هستیم که مایه الهام تمامی ملت‌های آزاده جهان است. انقلابی که با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری همچنان از شادابی و طراوت برخوردار است . طراوتی که در فضای دانشگاهی کشور بیش از هرجای دیگری ملموس است.

فرزندان غیور این مرزو بوم در عرصه دانشگاه و علم همگام با ملت بزرگوار ایران اسلامی هر روز برگ زرین دیگری را به کتاب انقلاب اسلامی می افزایند و همچنان پرچمدار پیشرفت و توسعه در جهان اسلام هستند.

صهیونیست غاصب باید بداند حکومت اسلامی و به ویژه مردم شریف و انقلابی ایران همواره از حقوق به‌حق ملت فلسطین حمایت کرده و غده سرطانی اسرائیل غاصب را محکوم می‌کند.

امسال اهمیت گرامیداشت روز قدس بیشتر از همیشه است و جهان اسلام و مجامع اسلامی باید قدرتمندانه‌تر از سال‌های قبل به یاری مردم مقاوم فلسطین بشتابند.

ما دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان ، در آستانه روز جهانی قدس، همگام با ملت شریف ایران اسلامی با اتحاد و همدلی ، در سایه سار آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و پشتیبانی از ولایت فقیه، امسال نیز جنایت اشغالگران و حامیان غربی آنان را محکوم کرده و یک بار دیگر ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز جمعه، در راهپیمایی باشکوه روز قدس شرکت نموده و با مشت‌های گره کرده شعار «مرگ بـر آمریکا و مرگ بـر اسرائیل» سر خواهیم داد.

و از آحاد مردم همیشه در صحنه و روزه‌دار دعوت می‌نمائیم تا با حضور قدرتمند خود در راهپیمائی روز جهانی قدس  لرزه بر اندام پوشالی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی بیاندازند و موجب دلگرمی و قوت قلب مبارزان فلسطینی باشند.