به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به در مراسمی که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم دردانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان و با حضور بخشدارصوفیان و رئیس واحد، معاونان و جمعی از استادان برگزار شد از استادان این واحد دانشگاهی با اعطای لوح سپاس تجلیل شد.

معاون آموزشی،دانشجویی وفرهنگی واحد صوفیان با تبریک عید مبعث پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری را گرامیداشت.

ابراهیم تقوی با اشاره به مقام و منزلت استادان گفت: از آن رو معلمی را شغل انبیا می‌دانند که کار اصلی انبیاء هدایت و روشنگری است به همین علت معلم نیز باید عمده‌ترین وظیفه خود را هدایت نسل جوان و روشنگری بداند.

علیرضا خاک پور، بخشدار صوفیان در سخنان خود ضمن تبریک این روز به استادان واحد از فعالیتهای پژوهشی و دانش بنیان واحد صوفیان تقدیر کرد و این فعالیتها را لازمه توسعه کشور دانست.

وی با اشاره به بحث اقتصاد دانش بنیان واقتصاد مقاومتی گفت :«این اقتصاد برپایه دانش و پردازش علم بوجود آمده است که در تولید محصولات و فروش آن ارزش افزوده حاصل از تولید مربوط به دانش تولید آن است که هم اکنون مورد توجه  دانشگاهها و مراکز علمی  و مدیریتی کشور است.»

وی تاکید کرد : «در کشور ما بنا به ساختار اقتصادی ایران شرکتهای خصوصی بوجود آمده اند و مورد حمایت دولت هستند و در حال گسترش هستند که از نیروهای دانشگاهی متخصص استفاده میکنند و محصولاتی با استفاده از دانش روز تولید میکنند و دولت وظیفه برنامه ریزی ایجاد زیر ساخت ها و رشد و توسعه پارکهای علم و فناوری حمایت میکند.»

وی با اشاره به بحث اقتصاد دانش بنیان و پیشینه اقتصادی . برپایه دانش و پردازش علم بوجود آمده است که در تولید محصولات و فروش آن ارزش افزوده حاصل از تولید مربوط به دانش تولید آن است که هم اکنون مورد توجه دانشگاهها و مراکز علمی کشور است.

در پایان این مراسم که با برنامه‌های فرهنگی همراه بود از استادان مدعو و عضو هیات علمی دانشگاه با اهدای لوح و شاخه گل قدردانی شد.