مزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، پنجمین دوره طرح «رمضان، بهار قرآن» و کارگاه تفسیر سوره حجرات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، حجه الاسلام فرهاد عابدی مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد صوفیان از جمله برنامه هایی که ماه مبارک رمضان اجرا خواهد شد، کارگاه تفسیر سوره حجرات ، برنامه روزانه تلاوت نور، مسابقه حفظ سوره مبارکه حجرات برای دانشجویان و کارکنان واستادان و خانواده هایشان و برگزاری کرسی های تلاوت قرآن با حضور قاریان استانی و… عنوان کرد.

وی در ادامه زمان برگزاری کارگاه بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه واحد عنوان کرد و گفت : زمان و محل برگزاری مسابقات و سایر برنامه‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد که از هم‌اکنون ثبت‌نام آن‌ها در دفتر فرهنگ اسلامی واحد انجام می‌شود.

عابدی تصریح کرد : طبق بخشنامه اعلامی منابع این کارگاه آموزشی، مجمع‌البیان فی تفسیر القرآن اثر شیخ طبرسی؛ المیزان فی تفسیر القرآن اثر علامه طباطبایی و تفسیر نمونه اثر آیت‌الله مکارم شیرازی و تفسیر نور اثر استاد قرائتی(به‌عنوان منبع اصلی برای آزمون) می‌باشند. و همه شرکت‌کنندگان در طرح باید در آزمون پایانی دوره که از سوی کانون قرآن و عترت برگزار می‌شود، شرکت کنند.