انتخاب صفحه
قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس

فرید عمیدی فضلی

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

گروه صنایع غذایی
استادیار
09144147724

ليسانس مهندسي كشاورزي- علوم و صنايع غذايي دانشگاه تبریز

فوق ليسانس مهندسي كشاورزي- علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسی مشهد

عنوان پايان نامه: بررسي امكان فرآوري و نگهداري طالبي به روش اسمز - انجماد

دکترا علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات تهران

عنوان پايان نامه: بهینه سازی نانو کامپوزیت های بر پایه نشاسته- اتیلن وینیل الکل (EVOH) حاوی نانو کریستال سلولز توسط روش سطح پاسخ (RSM)

مدير گروه علوم و مهندسی صنايع غذايي واحد صوفيان87-85 و 96 تاکنون

  1. كسب مقام پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد صوفيان سال 92
  2. كسب مقام پژوهشگر برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي واحد صوفيان سال 93
  3. کسب مقام اول ششمين جشنواره علمي پژوهشي فردوسي سال 86 براي طرح امكان توليد فراورده هاي با ماندگاري بالا از هندوانه، خربزه و طالبي در مقياس آزمايشگاهي.
  4. عضو جامعه بین المللی International Society of Food Engineering
  5. عضو کميته علمي و هيات تحريريه World Academy of Science, Engineering and Technology
  6. عضو ارشد (senior member) انجمن Asia-Pacific Chemical, Biological & Environmental Engineering Society
  7. عضو کمیته علمی کنفرانس 2nd International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Kuala Lumpur, Malaysia, 2012.
  8. عضو کمیته علمی کنفرانس International Conference on Environment, Energy and Biotechnology, Kuala Lumpur, Malaysia, 2012.
  9. عضو کمیته علمی کنفرانس 2nd International Conference on Chemistry and Chemical Process, Kuala Lumpur, Malaysia, 2012.
  10. عضو کمیته علمی کنفرانس International Conference on Biotechnology and Food Engineering, Dubai, UAE, 2012.
  11. عضو کمیته علمی کنفرانس 2nd International Conference on Environmental, Biomedical and Biotechnology, Dubai, UAE, 2012.
  12. عضو کمیته علمی کنفرانس 3rd International Conference on Environmental Engineering and Applications, Dubai, UAE, 2012.
  13. عضو کمیته علمی کنفرانس 4th International Conference on Biotechnology and Food Engineering, Copenhagen, Denmark, 2013.
  14. عضو کمیته علمی کنفرانس 2nd International Conference on Biotechnology and Food Engineering, Singapore, 2013.
  15. عضو کمیته علمی کنفرانس 4th International Conference on Environment engineering and applications, Singapore, 2013.
  16. عضو کمیته علمی کنفرانس 3rd International Conference on Environmental, Biomedical and Biotechnology, Singapore, 2013.
  17. عضو کمیته علمی کنفرانس 3rd International Conference on Biotechnology and Food Engineering, Nottingham, UK, 2014.
  18. عضو کمیته علمی کنفرانس 4th International Conference on Environmental, Biomedical and Biotechnology, Nottingham, UK, 2014.
  19. عضو کمیته علمی کنفرانس 3rd International Conference on Environment, Energy and Biotechnology, Bangkok, Thailand, 2014
  20. عضو کمیته علمی کنفرانس 19th International Conference on Nutritional Philosophy, Eating and Food Consumption, Singapore, 2017.
  21. عضو کمیته علمی کنفرانس 19th International Conference on Food Engineering and Technology, Istanbul, Turkey, 2017.
  22. عضو کمیته علمی کنفرانس 19th International Conference on Food Science and Molecular Nutrition, Prague, Czech Republic, 2017.
  23. عضو کمیته علمی اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران، اردبیل، خرداد 1394.
  24. چاپ مقاله بررسي امکان فرآوري طالبي به روش اسمز - انجماد، انجماد زدايي در دماي يخچال و مايكروويو، مجله علمي-پژوهشي علوم و صنايع كشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد جلد 20 شماره 2، 1385.
  25. چاپ مقاله اثر زمان و غلظت محلول­هاي ساکارز در فرايند اسمز طالبي، مجله علمي-پژوهشي علوم و صنايع كشاورزي، دانشگاه فردوسي مشهد جلد 20 شماره 2، 1385.
  26. چاپ مقاله بررسي اثر بازدارندگي دوازده اسانس گياه دارويي روي باکتری Pseudomonas syringae lachrymans عامل لکه زاويه اي خيار در آزمایشگاه، فصلنامه گياهپزشكي كاربردي، واحد ورامين – پيشوا جلد 1 شماره 1، 1391، 72- 65.
  27. چاپ مقاله اثر عصاره¬های گیاهی مختلف بر روی pseudomonas syringae pv.lachrymans به عنوان آفت خیار، فصلنامه علمی پژوهشی شناخت و كاربرد گياهان دارويي، واحد علوم و تحقیقات تهران جلد2 شماره 2، 1391، 22-17.
  28. چاپ مقاله استفاده از روش اسمز در غنی سازي ميوه با مواد معدني، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي جلد 7 شماره 5، 1391، 140-135.
  29. چاپ مقاله اندازه‌گيري مقادير مواد معدنی مورد نياز بدن انسان موجود در ميوه، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي جلد 7 شماره 5، 1391، 212-207.
  30. چاپ مقاله پيش‌بيني نقطه انجماد براي محصولات فراوري شده حاوي غلظت‌هاي مختلف ساكارز، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي جلد 7 شماره 5، 1391، 269-261.
  31. چاپ مقاله تعيين مدت زمان ماندگاري طالبي فرآوري شده به روش اسمز - انجماد با ارزيابي حسي، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي جلد 7 شماره 5، 1391، 388-381.
  32. چاپ مقاله بررسي خواص مهندسي و بيوفيزيكي پنير­هاي فرآوري شده تحت تاثير عوامل مختلف، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي جلد 7 شماره 5، 1391، 448-441.
  33. چاپ مقاله A perception to osmodehydrofreezing: A novel approach in cantaloupe processing , Acta Horticulturae , Volume ( 731 ) , 2007, 6, 463-466
  34. چاپ مقاله Osmotic dehydration of cantaloupe: Influences of time and concentration , Acta Horticulturae , Volume ( 731 ) , 2007, 6, 129-133
  35. چاپ مقاله Minimally Processed Foods: A Case Study on Orange and Kiwi Fruit در International Journal of Environmental Science and Development, Vol. 1, No. 1, April 2010.
  36. چاپ مقاله Characterization of nanocrystalline cellulose obtained of cotton waste در European Journal of Zoological Research, 2014, 3 (1):142-146
  37. چاپ مقاله Evaluation and determination of minerals content in fruits در International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, 2014, 4 (2): 160-166.
  38. چاپ مقاله Study of fruits nutritional aspects by measuring of related components در International Journal of Plant, Animal and Environmental Sciences, 2014, 4 (2): 746-751.
  39. Enrichment of Calcium Content of Kiwi Fruit by Osmotic Dehydration Method. 2015. Biological Forum – An International Journal 7(2): 11-14.
  40. Freezing Point Prediction of Minimally Processed Food with Different Sucrose Content. 2015. Biological Forum – An International Journal 7(2): 15-19.
  41. Application of Osmotic Dehydration Method to Produce Phosphorus Enriched Banana. 2015. Indian Journal of Fundamental and Applied Life Sciences, 5(S3): 1617-1621. ISI Listed
  42. ارائه مقاله افزايش زمان ماندگاري طالبي به روش اسمز - انجماد به منظور افزايش ارزش افزوده و جلوگيري از ضايعات، دومين همايش ملي بررسي ضايعات محصولات كشاورزي، دانشگاه تربيت مدرس آبان 84.
  43. ارائه مقاله فرآوري و نگهداري طالبي به شيوه اسمز - انجماد، دومين همايش بزرگ صنايع غذائي، دانشگاه صنعتي اصفهان شهريور 85.
  44. ارائه مقاله روش هاي نوين انجماد در صنايع غذايي، همايش سراسري علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين-پيشوا آذر 86.
  45. ارائه مقاله انجماد مواد غذايي، راهکارها و تجهيزات جديد، همايش منطقه­اي دامپزشکي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد ميانه اسفند 86
  46. ارائه مقاله بررسي خصوصيات اسمزي پرتقال و کيوي در محلول‌هاي ساکارز، هيجدهمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران، دانشگاه فردوسي مشهد مهر 87.
  47. ارائه مقاله تغييرات راندمان و رسيدگي پنير سفيد سنتي و اولترافيلتراسيون تحت تأثير باکتريهاي سرماگرا، هيجدهمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران، دانشگاه فردوسي مشهد مهر 87.
  48. ارائه مقاله معرفي و عملکرد چند ماده غذايي عملگر سنتي ايران، دومين کنفرانس ملي غذاي عملگر، دانشگاه تربيت مدرس آذر 87.
  49. ارائه مقاله Functional foods: food or medicine? دومين کنفرانس ملي غذاي عملگر، دانشگاه تربيت مدرس آذر 87.
  50. ارائه مقاله بررسي اثر بازدارندگي اسانس دوازده گياه دارويي روي بيمارگر عامل لکه زاويه­اي خيار، همايش ملي گياهان دارويي و معطر، دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين-پيشوا آذر 88.
  51. ارائه مقاله توليد غذاهاي نوين در زمينه محصولات پروبيوتيك، اولين همايش ملي پروبيوتيک و غذاي عملگر، دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مرکزي ارديبهشت 89.
  52. ارائه مقاله فرآوري ميوه با مواد معدني جهت توليد غذاي فراسودمند، سومين کنفرانس ملي غذاي فراسودمند و غذا دارو، دانشگاه تربيت مدرس مرداد 89.
  53. ارائه مقاله تعیین محتوای مواد معدنی ضروری در ميوه هاي تابستاني، همایش ملی کشاورزی پایدار، دانشگاه آزاد اسلامي واحد ورامين-پيشوا آذر 90.
  54. ارائه مقاله اثرات ضدمیکروبی برخی از عصاره¬های گیاهی در موادغذایی، اولین همایش ملی الکترونیکی سلامت، ایمنی و امنیت غذایی، بهمن 92
  55. ارائه مقاله نقش میوه خشک غنی شده با مواد معدنی در تغذیه سالم، اولين همايش ملي ميان وعده­ هاي غذايي، پژوهشكده‌ علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی واحد مشهد ارديبهشت 93
  56. ارائه مقاله فناوری پالس الکتریک در صنایع غذایی، اولين همايش ملي ميان وعده­ هاي غذايي، پژوهشكده‌ علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی واحد مشهد ارديبهشت 93
  57. ارائه مقاله بررسي خواص نفوذپذيري بيوفيلم هاي نشاسته –اتيلن وينيل الكل، سومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي، دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان آبان 93
  58. ارائه مقاله افزايش محتواي كلسيم كيوي به روش آبگيري اسمزي، اولين كنگره بين المللي كشاورزي سالم،‌ تغذيه سالم، جامعه سالم، تهران مرداد 94
  59. ارائه مقاله استفاده از نانوكامپوزيت هاي نشاسته جهت توليد ترموپلاستيك براي بسته بندي مواد غذايي، اولين كنگره بين المللي كشاورزي سالم،‌ تغذيه سالم، جامعه سالم، تهران مرداد 94
  60. ارائه مقاله سهم عسل در تغذيه و سلامت انسان، اولين كنگره بين المللي كشاورزي سالم،‌ تغذيه سالم، جامعه سالم، تهران مرداد 94
  61. ارائه مقاله كاربرد و انواع شبكه هاي حسگر و نانوحسگر در فرآوري صنايع غذايي و محصولات كشاورزي، اولين كنگره بين المللي كشاورزي سالم،‌ تغذيه سالم، جامعه سالم، تهران مرداد 94
  62. ارائه مقاله بررسي اثر پرتودهي بر مواد غذايي، اولين كنگره بين المللي كشاورزي سالم،‌ تغذيه سالم، جامعه سالم، تهران مرداد 94
  63. ارائه مقاله تعيين و بهبود كريستالينيتي بیونانوكامپوزيت هاي نشاسته- اتيلن وينيل الكل، بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، قوچان آبان 94
  64. ارائه مقاله کاربرد فیلم هاي بیو نانوکامپوزیت در بسته بندي مواد غذایی، همایش ملی پژوهش های کاربردی در کشاورزی، تهران، تیر 1395
  65. ارائه مقاله غنی سازي میوه کیوي با پتاسیم به روش اسمز، همایش ملی پژوهش های کاربردی در کشاورزی، تهران، تیر 1395
  66. ارائه مقاله تولید نانوکریستال سلولز از پنبه به روش هیدرولیز اسیدی، نخستین سمینار شیمی کاربردی ایران، دانشگاه تبریز، شهریور 1395
  67. اندازه گیری ویژگی¬های نفوذپذیری بیوفیلم¬های نشاسته- پکتین تقویت شده با سلولز، کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، گرگان، آذر 1395
  68. تولید و تعیین خواص گرمایی فیلم¬¬های بر پایه ژلاتین حاوی نانوکریستال سلولز، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، تهران، دی 1396
  69. اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب و خواص آبدوستی بیوکامپوزیت های نشاسته- ژلاتین، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، تهران، دی 1396
  70. اثر پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری گوجه فرنگی، کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی، دانشگاه پیام نور مشهد، بهمن 1396
  71. کریستالینیتی و ویژگی های رنگی بیوفیلم های نشاسته- پکتین حاوی کلسیم، کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی، دانشگاه پیام نور مشهد، بهمن 1396
  72. ارائه مقاله Osmotic dehydration of cantaloupe: influence of time and concentration در 3rd international cucurbit symposium 2005, Townsville, Australia .
  73. ارائه مقاله A perception to osmodehydrofreezing: a novel approach in cantaloupe processing در 3rd international cucurbit symposium 2005, Townsville, Australia .
  74. ارائه مقاله Osmotic Dehydration of Orange and Kiwi Fruit in Sucrose Syrups در international conference of biotechnology and food science 2010, Bangalore, India.
  75. ارائه مقاله Enormous Steps in Food Processing Technology: A Millennium study در15th world congress of food science and technology 2010, Cape Town, South Africa.
  76. ارائه مقاله Measurement of Minerals Content in Summer Fruits در 2nd International Congress of Food Hygiene 2011, Tehran.
  77. ارائه مقاله Mass Transfer of Fruit Slices in Hypertonic Solution در 11th international congress on engineering and food 2011, Athens, Greece.
  78. ارائه مقالهEvaluation of Added Salt in Flat Bread and Its Relation with Gluten Content of Utilized Flour در 16th world congress of food science and technology 2012, Foz Do Iguacu, Brazil.
  79. ارائه مقاله Characterization of Nanocellulose Obtained From Cotton Linter by Acid Treatment Method در 16th world congress of food science and technology 2012, Foz Do Iguacu, Brazil.
  80. ارائه مقاله Nano Crystalline Cellulose Production and Its Application in Novel Food Packaging در 3rd International Conference on Nanotechnology and Biosensors– ICNB, 2012, Kuala Lumpur, Malaysia
  81. ارائه مقاله Crystalline Structure of Starch Based Nanocomposites در International Conference on Food and Agricultural Engineering 2013, Cape Town, South Africa
  82. ارائه مقاله Osmotic Dehydration of Fruit Slices in Concentrated Sugar Solution در International Conference on Food and Agricultural Engineering 2013, Cape Town, South Africa
  83. ارائه مقاله Barrier Properties of Starch - Ethylene Vinyl Alcohol Nanocomposites در 13th International Conference on Biotechnology and Food Science 2015, Kuala Lumpur, Malaysia
  84. ارائه مقاله Microstructure Study of NanoCrystalline Cellulose Obtained from Cotton Linter در17th International Conference on Bioengineering and Bionanotechnology 2015, Barcelona, Spain
  85. همكار طرح بررسي امكان توليد فراورده هاي با ماندگاري بالا از هندوانه، خربزه و طالبي در مقياس آزمايشگاهي.
  86. مجري طرح اندازه گيري مواد معدني ضروري در برخي ميوه ها.
  87. مجری طرح كاربرد روش پيش فرايند آبگيري اسمزي در غني سازي ميوه با مكمل هاي تغذيه اي معدني. 1395.

داوری مقالات علمی

  1. Modeling moisture migration in a multi-domain food system: application to storage of a sandwich system. 2015. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  2. Effect of temperature abuse on frozen army rations. Part 1: Developing a heat transfer numerical model based on thermo-physical properties of food. 2015. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  3. On shelf life determination by two simultaneous criteria. 2015. Food research international (wos, if: 3.1).
  4. Numerical Simulation of Stress Distribution in Heterogeneous Solids during High Pressure Processing. 2015. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  5. Biofilm control versus quenching of antimicrobials: the dual role of enzymes in biofilm inactivation, removal and regrowth. 2016. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  6. Biofilm formation by Salmonella sp. in the poultry industry: impact in food safety and control strategies. 2017. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  7. Biofilm formation by Salmonella sp. in the poultry industry: impact in food safety and control strategies. 2017. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  8. Dynamics of gas cell coalescence during baking expansion of leavened dough. 2017. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  9. Quantification of expression levels of the agr locus and prfA gene during biofilm formation by Listeria monocytogenes isolates on different surfaces and under different time and temperature conditions. 2017. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  10. Integrated combined effect of temperature, pH and sodium chloride concentration on biofilm formation by Salmonella enterica ser. Enteritidis and Typhimurium under low nutrient food-related conditions. 2017. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  11. Quantification of expression levels of the agr locus and prfA gene during biofilm formation by Listeria monocytogenes isolates on different surfaces (stainless steel and polystyrene)and under different time (8h, 12h, 24h, and 48h) and temperature conditions (10°C, 20°C and 37°C). 2017. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  12. Quantification of expression levels of the agr locus and prfA gene during biofilm formation by Listeria monocytogenes isolates on different surfaces (stainless steel and polystyrene)and under different time (8h, 12h, 24h, and 48h) and temperature conditions (10°C, 20°C and 37°C). 2018. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  13. Exploration of factors in response to low acid tolerance using random mutagenesis technology in Cronobacter malonaticus. 2018. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  14. Comparation of expression levels of the agr locus and prfA gene during biofilm formation by Listeria monocytogenes isolates on different surfaces (stainless steel and polystyrene) and under different time 8h, 12h, 24h, 48h and temperature conditions 10°C, 20°C, 37°C. 2018. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  15. Removal of Salmonella Typhimurium and Cronobacter sakazakii biofilms from food-contact surfaces through enzymatic cleaning. 2018. Food Research International (WOS, IF: 3.1).
  16. Exploration of factors in response to low acid tolerance using random mutagenesis in Cronobacter malonaticus. 2018. Food Research International (WOS, IF: 3.1).

راهنمایی پایان نامه های کارشناسی ارشد

  1. تهیه و بررسي ويژگي هاي ريزساختاري نانو کامپوزیت های نشاسته – پکتین
  2. اندازه‌گيري ويژگي‌هاي نفوذپذيري نانوكامپوزيت‌هاي نشاسته- پكتين
  3. تعیین خواص مکانیکی وگرمایی نانو کامپوزیت¬های نشاسته و پکتین
  4. فرآوري و غني‌سازي كيوي با پتاسيم به روش آبگيري اسمزي
  5. استفاده از روش اسمز در غني سازي موز با پتاسيم
  6. تأثیر فرآیند اواپراسیون بر ترکیبات بیواکتیو شربت رقیق چغندر قند
  7. تأثیر فرآیند اواپراسیون بر کیفیت فیزیکی و شیمیایی شربت رقیق   چغندر قند
  8. تعیین ویژگیهای ساختاری نانوکامپوزیت های نشاسته-پکتین حاوی کلسیم و نانوکریستال سلولز
  9. تولید نانوکامپوزیت های نشاسته- ژلاتین و تعیین ویژگی های نفوذپذیری آن
  10. تعیین ویژگیهای ساختاری نانوکامپوزیت های نشاسته-پکتین حاوی کلسیم و نانوکریستال سلولز
  11. غنی سازی برش های کیوی با کلسیم و فسفر با فرآیند اسمزی 
  12. تاثیر کلسیم بر ویژگی های مکانیکی نانوکامپوزیت های نشاسته- پکتین
  13. بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی عسل های منطقه مرند استان آذربایجان شرقی
  14. تاثیر پوشش خوراکی نشاسته بر ماندگاری گوجه فرنگی
  15. تعیین ویژگی های بیوفیزیکی و شیمیایی گندم های حیدری و اوروم
  16. تعیین ویژگی های بیوفیزیکی و شیمیایی گندم های میهن و زارع
  17. افزايش ماندگاري فلفل دلمه اي با استفاده از پوشش خوراکي
  18. بررسی ویژگی های نانوکامپوزیت های نشاسته-کتیرا حاوی نانوکریستال سلولز
  19. بررسی ویژگی¬های نانوکامپوزیت¬های پکتین ـ کربوکسی متیل سلولز حاوی کلسیم
  20. ارتباط ميزان نمك نان لواش با كيفيت آرد در نانوايي هاي شهر تبريز
  21. بهینه سازی تولید سیتریک اسید در تفاله پرتقال تخمیر شده توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر
  22. بررسی خواص ساختاری و مکانیکی نانوکامپوزیت های نشاسته- ژلاتین
  23. تولید نانو کامپوزیت های کربوکسی متیل سلولز_پکتین تقویت شده با نانو کریستال سلولز
  24. تقویت ویژگی های نانوکامپوزیت های پکتین با افزودن سطوح مختلف کتیرا و نانوسلولز
  25. اثر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگی های نانوکامپوزیت های ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز
  26. تاثیر آگار بر ویژگی های نانوکامپوزیت های کربوکسی متیل سلولز حاوی سطوح مختلف نانوسلولز
  27. تطبیق بسته بندی و برچسب گذاری کیک های ایران با استاندارد ملی و کدکس
  28. اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال و ویژگی های فیزیکوشیمیایی عسل های قره داغ در سال 1396اثر کلسیم و نانو سلولز در تقویت ویژگی های نانوکامپوزیت های پکتین - کتیرا
  29. تعیین ویژگی های انتقال جرم حین فرایند آبگیری اسمزی گلابی
  30. بررسی ویژگی های نفوذپذیری نانوکامپوزیت های ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز
  31. غنی سازی ویتامین Dماست با پودرقارچ خشک شده
جزوات