جهت گرامیداشت روز درختکاری و ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از محیط‌زیست دانشگاهیان واحد صوفیان در محوطه دانشگاه چندین اصله نهال درخت کاشتند.

رئیس واحد صوفیان در حاشیه این مراسم گفت: درخت مظهر زیبایی و حیات و یکی از زیباترین و پرثمرترین نعمت‌های بیکران خداوند است که بخش مهمی از نیازهای انسان را برآورده می‌سازد.

حسین خسروی فر تصریح کرد، ما می‌توانیم بافرهنگ سازی درختکاری و حفاظت از آن، در سلامت محیط‌زیست و پاکی هوا و تندرستی جامعه انسانی گامی مؤثر برداریم و اگر بتوانیم محیطی سرسبز و بانشاطی که از طبیعت واقعی جلوه پیدا کند و موجبات بهداشت روانی را در واحد دانشگاهی فراهم سازد

وی افزود، در نظر داریم با ایجاد امکان و اطلاع‌رسانی لازم دانشجویان در امرغرس اصله نهال‌های متعددی تشویق نماییم و در این مسیر از توان و ظرفیت کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی و اساتید بهره مناسبی خواهیم برد و امیداست این تشکل‌ها و کانون‌ها در این مسیر ما را یاری نمایند .