بنام خداوند بهار آفرین

اعضاء محترم هیئت‌علمی، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز

شکر بهره‌مندی؛ عمر زمستان مثل همه سختی‌ها و سیاهی‌های زندگی سپری شد و بهار دل‌انگیز مثل همه شیرینی‌ها و روشنی‌های پس از سختی و سیاهی‌های زندگی از راه رسید. ما ایرانی‌ها این رفتن و آمدن و این بودن و شدن را به فال نیک می‌گیریم و به‌عنوان عید نوروز به یکدیگر تبریک می‌گوییم. شروع سال جدید را با نام و یاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها آغاز خواهیم کرد تا توانی مضاعف و با روحیه جهادی سال ۱۳۹۴ را که سالی پر امید و موفقیت رقم زنیم

سالی که گذشت علی‌رغم مشکلات و موانعی که وجود داشت شاهد تحولات چشمگیری در همه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی ،فرهنگی بودیم. و از آن جمله می‌توان به توسعه خدمات آموزشی و امور پژوهشی در قالب طرح‌های تحقیقاتی و فعالیت‌های متعدد و متنوع فرهنگی برای اساتید و کارکنان و دانشجویان می‌توان اشاره کرد.همه در تلاش بوده‌ایم که شرایط بهتری برای تحصیل دانشجویان و امور پژوهشی و تحقیقاتی را فراهم کنیم که هدف اولیه ارتقاء سطح علمی واحد صوفیان و درنهایت توسعه و تعالی میهن اسلامی می‌باشد بدون شک همه این موفقیت‌های به‌دست‌آمده مرهون تلاش‌های بی‌وقفه شما اساتید گران‌قدر، همکاری صادقانه کارکنان پرتلاش و دانشجویان ارجمند است.

بدیهی است همکاری صادقانه و همدلی همه شما عزیزان ضامن چنین توفیقات بزرگی خواهد بود.

با نزدیک شدن به‌روزهای آغازین بهار ۱۳۹۴، سال نو را به همه شما عزیزان تبریک عرض نموده و از خداوند قادر متعال سالی سرشار از سلامتی و شادکامی و موفقیت برایتان آرزومندم.

حسین خسروی فر