دفتر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان با هدف اعتلای فرهنگ دینی خانواده های جامعه هدف و ایجاد مهارت و شناخت از خانواده و تبیین و تعمیق سبک زندگی رضوی در خانواده ها اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع مهارت های زندگی نموده است.

علاقه مندان به  شرکت در این مسابقه کتابخوانی می توانند فایل کتاب های فوق را دانلود نموده و از تاریخ ۱۳۹۴/۶/۱۷ الی ۱۳۹۴/۷/۳۰  با دانلود سوالات مربوط به کتاب پاسخنامه خود را به ایمیل  farhanghi@sofianiau.ac.ir ارسال نمایند.

برگزیدگان مسابقه از جوایز نفیسی بهره مند خواهند شد و در دومین همایش خانوادگی کارکنان و اساتید دانشگاه در روز بزرگداشت و تکریم خانوداه از آنها تقدیر بعمل خواهد آمد.
این مسابقه به صورت غیر حضوری است و نتایج یک هفته قبل از مراسم اطلاع رسانی خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق ایمیل فوق مکاتبه نموده و یا به دفتر فرهنگ اسلامی واحد مراجعه نمایید.

دانلود فایل کتاب

دانلود سوالات