تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان پس از رقابت‌های سخت و فشرده با تیم‌های حریف توانست مقام نخست لیگ ٣٠ کیلوگرم را به خود اختصاص دهد و قهرمان حرفه‌ای‌ترین مسابقات کشوری ربات‌های جنگجو شود.

اعضای تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان سینا هوشیار(اپراتور)، حمید بذرافشان(اپراتور)، محسن برزگر، پیمان غلامی و مهران ابراهیمی بودند. سرپرستی این تیم را نیز محمود فرامرزی بر عهده داشت.

به گزارش آنا در حرفه‌ای‌ترین مسابقات ربات‌های جنگجو که با حضور ٣٠ تیم در سه لیگ و در شش روز در کرمان برگزار شد، ‏تیم دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان با نام (BROTHERS) با ربات جنگجو که الهام گرفته از گراز بود، شرکت کرد و در ۶ روز با ۶ مسابقه جذاب و دیدنی و بدون باخت و با بیشترین پیروزی در مرحله مقدماتی برابر تیم‌هایی از تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی، کرار از دانشگاه آزاد اسلامی کن تهران و در مرحله نهایی با پیروزی بر تیم‌های پارسیس از اصفهان، کرار از تهران و زلزال از کاشان (قهرمان دوره‌های قبل) قهرمان رقابت‌ها شد.