دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان در راستای ارتقاء سطح دانش و توانمندی های مجموعه اساتید و دانشجویان ومسئولان فعال در عرصه دانش بنیان و صاحبان اختراع و ابتکارات در نظر دارد کارگاه آموزشی اشنایی با مفاهیم وتجاری سازی با حضور استاد دکتر بنیامین مشیری ( استاد و مجرب در زمینه تجاری سازی ایده های علمی ) در مورخه ۱۳ و ۱۴ اسفند ماه برگزار نماید .

شرایط و روش ثبت نام
۱-    تکمیل فرم ثبت و ارسال آن از طریق نمابر  42567556  یا ایمیل sadrataban@yahoo.com
2-    واریز مبلغ ۱۰۰۰۰۰۰ ریال معادل ۱۰۰ هزار تومان به شماره حساب  0105946498006 نزد بانک ملی بنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان
3-    جهت اعلان ثبت نام و واریز هزینه کارگاه  هماهنگی لازم جهت اسکان ( در صورت نیاز ) با شماره تلفن ۰۹۱۴۳۱۱۶۳۸۲ -۴۲۵۶۷۵۶۵  تماس حاصل فرمایید.
۴-    در صورت ثبت‌نام بیش از ۱۵ نفر از به واحد یا مرکز دانشگاهی / اداره و نهاد / شرکت  ، سرویس ایاب و ذهاب  اختصاص داده خواهد شد .
۵-    آخرین‌مهلت ثبت‌نام و ارسال مدارک ۱۰/۱۲/۹۴ و زمان برگزاری ۱۳ و ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۴ می‌باشد .
۶-    در هنگام حضور  در کارگاه اصل فرم ثبت‌نام و فیش واریزی همراه داشته باشید.
۷-    ثبت‌نام بدون واریز هزینه کارگاه ( هزینه استاد  از تهران – پذیرایی / بسته آموزشی/صدور گواهی/…) کان لم یکن تلقی خواهد شد.
۸-    به فراگیران محترم دوره گواهینامه پایان دوره اعطاء خواهد شد.

دانلود فرم ثبت نام فایل ورد   فایلpdf