رئیس واحد صوفیان گفت : عملیات اجرایی طرح خانه فرهنگ و هنر طبق برنامه و طرح اجرایی مصوب سازمان مرکزی – معاونت فرهنگی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان شروع شد.

به گزارش روابط عمومی ؛ حسین خسروی فر به دو بخش اصلی طرح ماندگار فرهنگی ،خانه فیلم و سینما و خانه موسیقی اشاره کرد و گفت : فعالیت‌های خدمت‌رسانی و تلاش در ارتقای سطح بینش فردی و اجتماعی و ارائه فعالیت‌های هنری و پژوهشی به عموم مخاطبانمان اعم از دانشجویان ، استادان ، کارکنان، هدف اجرای این طرح است که از اوایل مهرماه سال جاری کارهای مطالعاتی و طراحی آن شروع‌شده است.

وی به تشریح فعالیت‌های هریک از بخش‌ها پرداخت و اهداف خانه فیلم و سینما و خانه موسیقی ، با رویکرد فرهنگی ، هنری و دانشجویی را کوشش در جهت افزایش سطح آگاهی و دانش هنری مخاطبان ، تلاش در جهت ارتقای کمی و کیفی و ایجاد جاذبه و خلق آثار هنری در عرصه‌های مختلف هنر ، تلاش در جهت رشد، اعتلا، نوآوری و افزایش غنای فرهنگی و هنری دانشجویان ، شناسایی و تلاش در راستای شکوفایی استعدادهای هنری دانشجویان و جلب مشارکت عمومی دانشجویان با استفاده از ابزارها و روش‌های نوین فرهنگی هنری عنوان کرد.

خسروی فر ضمن اظهار امیدواری از استقبال دانشجویان برای این طرح‌های فرهنگی گفت: تمام تلاش خود را برای اتمام این مجموعه فرهنگی و افتتاح و شروع بهره‌برداری آن تا روز دانشجو بعمل خواهد آمد.