رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه هم سلامت دانشجویان مهم است و هم استاندارهای علمی امتحانات گفت: درباره امتحانات پایان ترم براساس آخرین وضعیت شهرها تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه‌ و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پستی که در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد به تشریح نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم و آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری امتحانات به‌صورت مجازی و حضوری پرداخت.

وی در این پست اینستاگرامی نوشت: در آغاز بر خود واجب می‌دانم از همه شما دانشجویانی که به صورت فعال و به اشکال مختلف، مسائل و مشکلات مربوط به آموزش مجازی را با بنده و همکارانم در میان گذاشتید و نیز با مشارکت قابل توجه خود به ما در برگزاری بیش از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار کلاس مجازی برخط در بازه فروردین تا خرداد یاری رساندید، تشکر و قدردانی کنم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در این شرایط کرونایی عدم قطعیت‌ها بسیار است. خوشبختانه دانشگاه، خود را با شرایط پیچیده و نامعلوم موجود منطبق کرده است و در این مرحله نیز برای برگزاری #امتحانات چه به صورت مجازی و چه به شکل حضوری آماده است.

دکتر طهرانچی تصریح کرد: حتی با ویژگی منحصر به ‌فرد خود به کمک نظام آموزش عالی آمده است و در حال آماده‌سازی مقدمات اجرای طرح آزمون در شهر محل زندگی است. در این بین، با در نظر گرفتن همه جوانب، اراده جمعی بر آن است که هم سلامت دانشجویان و هم استاندارد علمی امتحانات را که صیانت از اعتبار مدارج تحصیلی شما نسبت به دیگر دانشگاه‌های کشور است، حفظ کنیم.