دانشگاهیان  دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان همسو با ملت بزرگوار ایران اسلامی با صدور بیانیه ای درگذشت تعداد زیادی از هموطنان در فاجعه منا را تسلیت گفته و این فجایع را ناشی از ضعف تدبیر و سوء مدیریت رژیم سعودی دانستند.

به گزارش روابط عمومی،  دانشجویان واستادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان طی بیانیه ای ضمن عرض تسلیت به ساحت مقدس حضرت بقیه​الله​ الاعظم (ارواحنا فداه) و ولی امر مسلمین حضرت آیت​الله العظمی خامنه​ای و خانواده​های معظم داغدیده و عزادار، از درگاه حضرت احدیت علو درجات برای ارواح مطهر درگذشتگان این حادثه ناگوار و برای بازماندگان و مصیبت​دیدگان صبر و اجر و شکیبایی و برای مجروحان و مصدومان سلامت و شفای عاجل را مسئلت نموده و این فجایع را ناشی از ضعف تدبیر و سوء مدیریت رژیم سعودی دانستند.

در این بیانیه آمده است : حادثه تلخ و دردناک جان باختن صدها نفر و مصدومشدن هزاران نفر از زائران بیتالله الحرام موجب تاسف و تاثر شدید گردیده است . امید است جانباختگان این مصیبت بزرگ مشمول آیه کریمه «وَمَن یَخْرُجْ مِن بَیْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلى اللّهِ» باشند اما آنچه در این میان مهم و چشمگیر است، بیکفایتی حاکمان سعودی و دولتمردانی است که علیرغم ادعاهای گزافشان، شایستگی میزبانی از حجاج و اداره این مناسک عظیم را ندارند.

در پایان این بیانیه به فرمایشات مقام معظم رهبری در این خصوص اشاره‌ شده است که دولت سعودی موظف است مسئولیت سنگین خود را در این حادثه‌ی تلخ پذیرفته و به لوازم آن به‌قاعده‌ی حق و انصاف عمل کند. مدیریت غلط و اقدامات ناشایسته که عامل این فاجعه بوده نباید ازنظر دور بماند.