پژوهشگران و گروه‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان شش طرح دانش‌بنیان خود را در سومین نمایشگاه و جشنواره فناوری‌های نو و پیشرفته ربع رشیدی تبریز به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری آنا: واحد صوفیان با طرح‌های بازیافت زائدات شهری ، کف‌پوش اسفنجی بتنی ،ایزوله کردن اسکناس ، فیلتر هوای کاهنده آلودگی هوا وسامانه رآکتور شیمیایی در سالن پروین اعتصامی حضور دارد .

این نمایشگاه در محل نمایشگاه بین‌المللی تبریز با حضور مقامات ارشد کشوری و استانی افتتاح شد و غرفه واحد صوفیان مورد بازدید استاندار آذربایجان شرقی و معاون وزیر دفاع و مسئولین فناوری نهادهای کشور قرار گرفت .

نمایشگاه فناوری‌های نو در سالن‌های شهریار، پروین اعتصامی، آذربایجان و ستارخان برپاشده است وطرح های ارائه شده در این نمایشگاه در هفت زون IT وبرق و الکترونیک لوازم‌خانگی،صنایع غذایی و کشاورزی،بهداشت،سلامت و مهندسی پزشکی، راداروصنایع دفاعی تقسیم‌بندی شده است.

این نمایشگاه تا ۲۴ آبان ماه از ساعت ۱۵ لغایت ۲۰ برای بازدیدکنندگان برقرار خواهد بود.