تیم آتروپاسیان دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان با حضور در مسابقات خرپای ماکارونی رکورد کشوری را در گرایش راندمان شکست و مقام اول دومین دوره مسابقات سازه‌های ماکارونی را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی ، تیم واحد صوفیان متشکل از دانشجویان رشته عمران، آقایان امیر خادمی ، یاسر خادمی، مهدی خادمی، مسعود بابائی در رقابت با ۴۹ تیم با ۷۷ سازه خرپای ماکارونی از دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، آزاد اسلامی ، غیرانتفاعی و… توانستند رکورد کشوری راندمان ۱۲۹۶ را بنام خود ثبت کنند و مقام نخست این مسابقات را از آن خود کنند.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و تیم آذربایجان از دانشگاه محقق اردبیلی به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند .

این مسابقات به همت انجمن علمی مهندسی عمران دانشگاه محقق اردبیلی و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان در مصاحبه با خبرنگار آنا گفت: تیم واحد صوفیان در دی ماه سال جاری قهرمان مسابقات خرپای پل با ماکارونی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان آذربایجان شرقی شده بود که با تلاش شبانه روزی اعضای تیم و حمایت دانشگاه توانست با حضور در این دوره از مسابقات علاوه بر کسب مقام اول رکورد کشوری را نیز بنام خود ثبت کند که باعث افتخار است.

حسین خسروی فر به تأثیر انجام فعالیت‌های گروهی و حضور در مسابقات در رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان اشاره کرد و آن را زمینه‌ساز موفقیت در اجرای کارهای عملی و بالا بردن توانمندی‌های فارغ‌التحصیلان دانست.