تيم رباتيك دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفيان بار ديگر با حضور در دومین دوره مسابقات كشوري ربات هاي  جنگجوي سنگين وزن ۳۰ کیلوگرم دانشگاه اصفهان مقام دوم كشوري را از آن خود کرد.

اعضای تیم واحد صوفیان آقایان محسن برزگر و پیمان غلامی و نیما هوشیار به سرپرستی محمود فرامرزی با حضور در این دوره از مسابقات و با پیروزی مقابل تیمهای ماهان و سلطان و زلزال از اصفهان و بارز کرمان و تیم گیلان و باخت مقابل تیم کرار تهران افتخار آفریدند..

مسابقات کشوری بارمان کاپ دانشگاه اصفهان در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی طي دو روز متوالي در سالن نيلفروش زاده دانشگاه برگزار شد ،۵۳۰ نفر در قالب ۲۵۳ تيم از ۱۷ استان کشور به رقابت پرداختند.

اين دوره از مسابقات در ۸ بخش ربات هاي جنگنده ابتدايي،جنگنده متوسطه، جنگنده سنگين وزن ۱۵ كيلويي،جنگنده سنگين وزن ۳۰ كيلويي و مسير ياب دانش آموزي و مسير ياب آزاد و فوتباليست و ليگ ربات هاي رالي برگزار شد.