بسم‌الله الرحمن الرحیم

«لَقَدْ جاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُفٌ رَحِیمٌ» سوره توبه،آیه ۱۲۸

به‌یقین، رسولی از خود شما به سویتان آمد که رنج‌های شما بر او سخت است؛ و اصرار بر هدایت شما دارد؛ و نسبت به مؤمنان، رئوف و مهربان است.

بازنشر میلیونی کاریکاتور موهن علیه پیامبر اعظم (ارواحنا فداه) نه‌تنها دل مسلمانان عالم، بلکه دل تمامی متدیّنین جهان را عمیقاً غصه‌دار کرده است. چگونه می‌توان پذیرفت که حرکت تروریستی و البته مشکوک گروه نامسلمان داعش در فرانسه، توجیهی برای حمایت از توهین‌کنندگان و بازنشر وسیع این کاریکاتور موهن در غرب قرارگرفته است؟ واقعیت این است که دیگر مرز میان خوب و بد در غرب فراموش‌شده و ظاهراً کرامت انسان و عقاید انسان‌ها برای رهبران غربی پشیزی ارزش ندارد.

این حرکت موهن در نظر دشمنان دین و بندگان زر و زور و تزویر، عین آزادی بیان قلمداد می‌گردد؛درحالی‌که آموزه‌های اسلام ناب محمدی(ص) هرگونه خشونت و افراط را به‌صراحت تقبیح می‌کند و از قضا مسلمانان عالم بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم در جهان هستند، در اقدامی مشکوک و پر از ابهام به دفتر نشریه‌ای معلوم‌الحال که سابقه‌ای روشن در اسلام‌ستیزی دارد، حمله می‌شود و تعدادی کشته برجای می‌ماند و این سرآغازی می‌شود تا اسلام‌ستیزان و دشمنان رسول اعظم(ص) عقده‌گشایی کنند و سردمدار تروریسم یعنی رژیم کودک کش صهیونیستی و حامیان مزوّرش دست در دست، راهپیمایی علیه خشونت و تروریست برگزار نمایند و باز سرپوشی باشد بر قتل و جنایت و آدم کشی و حمایت از تروریسم.

ما اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان ضمن محکومیت هرگونه اعمال تروریستی، قاطعانه اقدام موهن نشریه فرانسوی را در توهین به ساحت مقدس حضرت خاتم‌الانبیاء،پیامبر اعظم(ص)، محکوم نموده و از عموم آزادمردان و پیروان ادیان آسمانی به‌ویژه علما و نخبگان امت اسلام می‌خواهد تا در برابر این اقدام وقیحانه موضع‌گیری نموده و تلاش خود را مصروف افشای پشت پرده جریان‌های تروریستی اسلام نما و همچنین دشمنان پلید اسلام‌ستیز و اهانت کنندگان به ساحت مقدس حضرت ختمی‌مرتبت(ص) نمایند . به امید روزی که جهان با ظهور مصلح آخرالزمان،مهدی موعود(عج) سرشار از شمیم عطر آموزه‌های اسلام ناب محمدی(صلّی الله علیه و اله و سلّم) گردد.