به گزارش  روابط عمومی واحد صوفیان، حجه الاسلام نوین‌ استاد حوزه و دانشگاه در نشست دانشجویی عاشورائیان و وظایف روز شیعه حسینی ، به تفرقه‌اندازی بین مسلمانان توسط دشمن اشاره کرد و گفت :جنگ دین علیه دین در طول تاریخ همیشه بوده ودر زمان پیامبر اسلام و حتی بعد ازآنهم اتفاق افتاده است واین خطرناک ترین نقشه‌ای هست که دشمنان یک دین می‌کشند، اینکه مذاهب و ادیان را به جان هم بیندازند و خودشان از دور در پی اهداف شوم خود بوده و قدرت و ثروت و حکومتشان را حفظ کنند .

وی افزود :نمونه کنونی این جنگ‌ها، جنگ تکفیری‌هایی است که خودشان را مسلمان می‌دانند و گرفتاری بزرگ ملت‌های اسلامی هستند. اینکه عده‌ای را بنام دین و مذهب خاص جمع کرده و انداخته‌اند به جان مردم و دشمنان با این کار خود با کمترین هزینه بدترین لطمه را وارد می‌کنند .

ایشان امامان شیعه را محور وحدت بین مذاهب و حلقه وصل بین ادیان مختلف و حتی محور وحدت بین ادیان الهی و مکاتب غیر الهی دانست و گفت :هزار و یک دلیل بر این ادعای ما وجود دارد که نمونه آن زیارت اربعین سال قبل است که از حدود بیست میلیون نفر زائر پیاده کربلا هزاران نفر غیر شیعه و اهل سنت عراق و کشیش‌های مسیحی و…. بودند.