دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان به منظور معرفی و ارج نهادن به تلاش های فرزندان جامعه دانشگاهی واحد صوفیان و تشویق آنها برای تلاش مضاعف جهت کسب موفقیت های بیشتر اقدام به برگزاری طرح شجره طوبی ویژه فرزندان کارکنان و اساتید واحد صوفیان نموده است در همین راستا در اولین اقدام خود به منظور معرفی و پاسداشت فرزندان ممتاز اقدام به تجلیل از این عزیزان در دومین همایش خانوادگی مهارت های زندگی کارکنان واساتید در ۲۶ شهریور ماه سال جاری خواهد کرد.
آندسته از کارکنان واساتیدی که فرزندان آنها ممتاز تحصیلی می باشند نسبت به تحویل مدارک ذیل تا مورخه ۱۳۹۴/۶/۲۱ روز یکشنبه به دفتر فرهنگ اسلامی واحد صوفیان اقدام نمایند.

لازم به توضیح است به علت برنامه ریزی انجام شده در خصوص تشویق این عزیزان در همایش خانوادگی کارکنان و اساتید ،بعداز مهلت اعلام شده هیچ گونه مدرکی دریافت نخواهد شد .

مدارک مورد نیاز :
۱- یک قطعه عکس ۳*۴
۲- اصل کارنامه پایانی سال تحصیلی  93-94
3- کپی شناسنامه فرزند ممتاز

سایر برنامه های طرح شجره طوبی در طول سال جاری اعلام خواهد شد .