دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقي به‌صورت سرزده از قسمت‌های مختلف واحد صوفيان بازدید و ديدار صمیمانه‌ای با برخي از کارکنان و اعضای هیئت‌علمی این واحد دانشگاهی داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رامين عطازاده مسئول واحد صوفيان گزارشی از وضعیت، پیشرفت و موفقیت‌ها و برنامه‌های این واحد دانشگاهی ارائه کرد و موفقیت‌های واحد را مرهون همدلی و همراهی کارکنان و اعضای هیئت‌علمی واحد صوفيان دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقي نیز با قدردانی از همكاران و استادان واحد ضمن بيان مطالبي از دوران جنگ تحميلي و خاطرات خود ، بر حفظ روحيه انقلابي در دانشگاه از تلاش‌های دانشگاهيان واحد صوفيان و رياست جديد واحد تشكر كردند .

وي در اين ديدار از کلاس‌های درس و امكانات و آزمایشگاه‌ها و محوطه واحد ديدن كردند و پيگيري ساختمان نیمه‌کاره اداري و تعريف كاربري جديد براي آن و تكميل آن و تعيين تكليف ضايعات فلزي و الكترونيكي و اثاثیه و … را موردبررسی قراردادند