دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان در نظر دارد ضایعات فلزی و اموال اسقاطی خود را از طریق مزایده به متقاضیان واجد شرایط به فروش برساند.

به گزارش  روابط عمومی واحد صوفیان، متقاضیان می‌توانند جهت تحویل اسناد و مشاهده اقلام مذکور حداکثر تا یک هفته پس از درج آگهی به آدرس صوفیان، کیلومتر ۳ جاده شبستر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان مراجعه نمایند.

شرایط مزایده ، واریز مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ ریال به‌حساب شماره ۰۱۰۵۹۴۶۴۹۸۰۰۶ به‌عنوان هزینه شرکت در مزایده و   ارائه فیش بانکی به مبلغ ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال به‌حساب سیبا ۰۱۰۵۹۴۶۴۹۸۰۰۶ و یا ارائه ضمانت‌نامه بانکی به مبلغ مذکور در وجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان به‌عنوان تضمین شرکت در مزایده حضوری که در صورت برنده نشدن ، مسترد خواهد شد، می‌باشد.

متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های تلفن ۴ ۰۴۱۴۲۵۶۷۵۶۰ داخلی ۲۰۳ و ۲۱۷تماس حاصل نمایند .